Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert: Some Feather – releasekonsert

November 9, 2017 @ 20:00 - 21:30

Da Some Feather slapp sin første singel i november 2015 ble hun trukket fram av Tidal som en av artistene det er knyttet størst forventning til i tiden framover. Hun har varmet opp for Marte Eberson (Highasakite) og Anja Skybakmoen, og spilte på By:larm (Brylarm) i år til gode tilbakemeldinger. I vår slapp hun singlene Princess Song og The Forest. I mellomtiden har hun lagt fra seg synthene, funnet tilbake til sekstitallet og klassisk orkestrert popmusikk.

Nå er EP-en High Water Mark klar, et knippe låter som gir en forsmak på albumet som kommer til våren. De klassiske poplåtene tar for seg den menneskelige naturen, den vanskelige kjærligheten, og det ofte sprikende forholdet mellom den vi tror vi er og det vi ender opp med å gjøre.

De fire låtene inkluderer en duett med Thom Hell, og er dyppet i utsøkte arrangementer av stryk og blås, produsert i samarbeid med Marcus Forsgren, Andreas Ulvo og Matias Tellez. Med seg på scenen har hun Ådne Hovda (Loch Ness Mouse), Alexander Lindbäck (Unnveig Aas m.fl), Kevin Steinman, Lykke Birkeland Hagen og Anna Almqvist.

Fotograf: Anniken Mohr

Details

Date:
November 9, 2017
Time:
20:00 - 21:30
https://www.facebook.com/events/119794975366804

Venue

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo, Norway NO
+ Google Map

Organizer

SALT Art – Music
Website:
https://www.facebook.com/SaltArtMusic/

How to get here? It’s a 5 minutes walk from Oslo Central Station. Follow the harbor promenade in direction Vippetangen. The closest location on GPS is Langkaia 1.