Loading Events

http://blossomjar.com/pacinity/1636 « All Events

  • This event has passed.

Concert: Naustet viseklubb m/Jens Andersson

January 16 @ 20:00 - 21:30

Jens Andersson skriver låter med fengende melodier og intelligente tekster som er umulig å ikke bli berørt av. Forfriskende, optimistisk, egenart og det lille ekstra er ord som går igjen når musikken hans beskrives. Jens og hans anerkjente band er meget godt likt på scenene rundt om i Norge og Sverige på bakgrunn av knallsterke låter og svært solide live-prestasjoner.

go Han sammenlignes med artister som Bo Kaspers Orkester, Stefan Sundström, Lisa Nilsson og Lars Winnerbäck. Oslo-svensken og hans eminente band har spilt på store og små scener rundt om i Norge og Sverige de siste 5 årene. De har stått på samme scene som Comet Kid, Mikhael Paskalev og Stein Torleif Bjella, men også varmet opp for norske legender som Ole Paus, Bjørn Eidsvåg og Åge Aleksandersen.

http://bossons-fute.fr/?fimerois=site-de-rencontre-pour-les-plus-beaux&0b3=e2 Debutalbumet ”Stort glas av kärlek” som Jens slapp i jan 2017 har blitt godt tatt imot både i Sverige og Norge.

Details

Date:
January 16
Time:
20:00 - 21:30
https://www.facebook.com/events/135383127103947

Venue

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo, Norway NO
+ Google Map

Organizer

SALT Art – Music
Website:
https://www.facebook.com/SaltArtMusic/

http://creatingsparks.com.gridhosted.co.uk//?endonezit=free-binary-options-trading-software-download

rencontre de nouvelles personnes plus d amis http://tjez.gob.mx/perdakosis/3424 How to get here? It’s a 5 minutes walk from Oslo Central Station. Follow the harbor promenade in direction Vippetangen. The closest location on GPS is Langkaia 1.

enter

http://feveda.com.ve/mefistofel/2508