Loading Events

https://www.cedarforestloghomes.com/enupikos/597 « All Events

  • This event has passed.

Concert: Naustet viseklubb med Munroe / Knutsen

October 31, 2017 @ 20:00 - 21:30

http://curemito.org/estorke/1788 De møttes for 12 år siden, de har aldri gitt slipp. De har faktisk akkurat begynt – på et helt nytt kapittel.

buy Viagra 130 mg in Tulsa Oklahoma Knutsen og Munroe har spilt og sunget på hverandres album siden 2004. På til sammen syv utgivelser har de vært hverandres støttespillere.

http://www.accomacinn.com/?falos=bin%C3%A4re-optionen-gold «Før var vi soloartister med hver våre band – litt sånn hver sin gang å ha ballen og fokus rettet mot sin egen karrie. Det var alltid gøy å være med den andre, og litt sånn deilig å ha «fri» fra sitt eget og beskue den andre» sier duoen som nå er klare med sitt første album sammen.

http://beachgroupcommercial.com/?kachalka=opzioni24&68b=91 Et sted på veien, nærmere bestemt i 2012, fikk Munroe et tilbud om å holde en nedstrippet konsert-serie under Bodø Jazz Open. Hun tok med seg Christer Knutsen og sammen gjorde de et utvalg av låter fra hennes og hans kataloger. Det var en suksess – men for oss var det noe mer enn det, det var erkjennelse.

rencontres anibis «Vi forstod det nok ikke før vi faktisk stod der på scenen sammen og kjente på energien vi fikk sammen med publikummet – at vi to, alene sammen, ikke trengte flere enn bare oss for å skape en helhet».

go here Ved siden av egne solokarrierer og når ikke Christer var busy som fast medlem i Sivert Høyems band, reiste duoen på turne og holdt konserter så ofte som anledningen tillot det – hver gang ble overbevisningen større. «Det her, det vi gjør sammen, det er noe» Og en dag kom Christer på øving og sa «jeg har skrevet en låt. Jeg tror den er til oss».

get link «Det rare med den låten var at den innkapslet alt vi var sammen» og det er låten Never Told Her About You, Munroe snakker om. «Og det var da vi skjønte at vi må lage noe sammen. At vi må lage flere låter sammen og spille inn de versjonene av låtene vi gjør av låtene vi gjør sammen. For det er noe med stemningen, når vi spiller en av mine eller Christers gamle låter – det er noe der som gir materialet en helt ny dimensjon».

binäre optionen 5 min strategie Og i 2016 begynte gikk de i studio, med gamle og nye låter. Ikke lenger som soloartister, som Marie Munroe eller Christer Knutsen, men som Munroe og Knutsen. En helt ny duo.

Details

Date:
October 31, 2017
Time:
20:00 - 21:30
https://www.facebook.com/events/138772496865286

Venue

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo, Norway NO
+ Google Map

Organizer

SALT Art – Music
Website:
https://www.facebook.com/SaltArtMusic/

see How to get here? It’s a 5 minutes walk from Oslo Central Station. Follow the harbor promenade in direction Vippetangen. The closest location on GPS is Langkaia 1.