Loading Events

coaching opzioni digitali gratis « All Events

  • This event has passed.

Concert: Naustet viseklubb m/ julietnorth

November 4, 2017 @ 20:00 - 21:30

christen online treffen Julie og Halvard kommer til Naustet for å spille låter fra det kommende albumet til gruppa deres JULIETNORTH.

follow url Bandets debutalbum slippes i januar 2018 og denne kvelden får publikum i Oslo en eksklusiv mulighet til å være med og feire slipp av debutsingelen som passende nok heter “Naustet”. Julie Alapnes har utmerket seg som en sterk musikalsk stemme og en talentfull felespiller fra nord. Hun er kjent for sin tilstedeværelse på scenen, gode formidlingsevne og sprudlende energi.

go site Halvard Rundberg, på gitarer og trøorgel, er for mange et velkjent fjes fra den suksessfulle gruppa Violet Road. Hans sterke følelse for både pop, rock og folkemusikk er med på å skape et sound hvor tradisjonelle slåtter fra Nord-Norge og egenkomponert musikk møter spenstige arrangementer, innslag av 70- tallsriff og drømmende vokal. De vakre og finurlige låtene trives i dette filmatiske landskapet, hvor Julies karakteriske felespill og trøorgelet ”Leon” utgjør en viktig grunnstamme.

Details

Date:
November 4, 2017
Time:
20:00 - 21:30
https://www.facebook.com/events/118484255486648

Venue

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo, Norway NO
+ Google Map

Organizer

SALT Art – Music
Website:
https://www.facebook.com/SaltArtMusic/

here