Loading Events

get link « All Events

  • This event has passed.

Concert: Naustet viseklubb m/ Fredrik William Olsen

November 14, 2017 @ 20:00 - 21:30

enter Som gitarist og vokalist i det etter hvert svært så folkekjære rockebandet Kråkesølv er Fredrik William Olsen blitt velkjent for sine spissfindige tekster og catchy popriff. Han har en variert musikalsk bakgrunn, fra oppveksten i Bodøs punk-miljø via poplåtskriving med Sondre Justad og underfundige hiphop-prosjekter med nordnorske artister som Magnus Eliassen og RSP.

trader für binäre optionen Det er altså en låtskriver full av overskudd vi har med å gjøre, noe som i 2012 resulterte i solodebuten «Hver gang æ græv», fulgt opp av «Til stede» to år senere. Disse to albumene er rendyrkede akustiske innspillinger som skriver seg inn i den rike nordnorske visesang-kanonen, med sine nære tekster og minimalistiske arrangement for kassegitar og sang. Førstnevnte resulterte i en spellemannsnominasjon i klassen Tekstforfatter.

Buy Cialis 60 mg in Birmingham Alabama Dette tredje soloalbumet er et spennende musikalsk steg videre for Fredrik William Olsen. Et samarbeid med hans gamle venn fra Bodø, den eksperimentelle musikeren Lars Myrvoll, har fått fram et utvidet kunstnerisk potensial i Olsens visesang. Instrumenteringen er rikere enn tidligere og bruken av studioets muligheter som instrument har resultert i et mer luftig klangbilde og moderne sound. Resultatet er behagelig pop full av substans. Musikken er ikke enkel å sette i bås, men noe tyder på at dette vil gå hjem hos deg som saumfarte 00-tallets nettsteder etter indieband som Fleet Foxes, Grizzly Bear eller Animal Collective.

http://www.segway.fi/?kastoto=bin%C3%A4re-optionen-programmieren&6a5=76 I et intervju ble artisten spurt om han syns det var viktig å mene noe som artist, og svarte:
«Jeg syns det er viktig å mene noe som menneske». Litterært er Olsen stadig i toppklassen blant norske sanglyrikere, og metaforbruken er verdt et studie i seg selv. Linjer som «Vi går i oss sjøl og møt et knust speil» viser en sjelden språklig eleganse. Tematisk er dette et album fullt av variasjon og kontraster. «På ny» beskriver et ungt menneskes lette rus og gi faen-holdning, i motsatt ende ligger den dystre «Ruth Maier», som omhandler deportasjonen av den jødiske flyktningen med samme navn under andre verdenskrig. Avslutningsvis kommer den både livgivende og filosofiske «Den valgte ensomheta», en låt som dukket opp i bunnen av en rødvinsflaske på Olsens hytte i Bodømarka.

Details

Date:
November 14, 2017
Time:
20:00 - 21:30
https://www.facebook.com/events/501151990218752

Venue

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo, Norway NO
+ Google Map

Organizer

SALT Art – Music
Website:
https://www.facebook.com/SaltArtMusic/

watch

http://floralpin.com/eriys/3936 http://www.goodlight.it/?bioreresd=opzioni-binarie-broker-of-geneva&228=b9 How to get here? It’s a 5 minutes walk from Oslo Central Station. Follow the harbor promenade in direction Vippetangen. The closest location on GPS is Langkaia 1.

http://eren.es/?esrof=ajustar-opciones-financieras&e6c=30