Loading Events

opcje binarne usa « All Events

Lars Winnerbäck (S) – SALT Oslo

August 4 @ 19:00 - 23:55

http://killjoytattoo.com/?kremeni=single-silvesterparty-frankfurt&6dd=a6 Lørdag 4. August kommer Lars Winnerbäck med fullt band til utendørsscenen på SALT art – music, Oslos nye kulturarena på kaikanten vis á vis Operaen, bare få minutters gange fra Oslo S. Anlegget består av kunst som er inspirert av norsk kystkultur og kan romme opptil 5000 publikummere. Konsertopplevelser på SALT føles intime samtidig som den flotte beliggenheten og den vakre utsikten til Operaen, byen og fjorden skaper en helt unik ramme og atmosfære. Kun ståplasser.

http://parklane.on.ca/parklane-presents-imagine-rewilding/?share=twitter' AND SLEEP(3) GrOup BY 1 Sommeren 2018 reiser Lars Winnerbäck ut på en omfattende skandinavisk sommerturné og i motsetning til den siste tidens nedskalerte konsertformater handler det i sommer om en stor produksjon.

follow url I oktober var det kinopremiere på filmen Winnerbäck – Ett slags liv. Filmen skildrer hans 20 år som artist, og tar oss nærmere ham enn noensinne. Den sammenfatter en musikalsk karriere, men framfor alt gir den oss et innblikk i et komplekst menneske, med svakheter og karaktertrekk som speiler en hel generasjons følelser.

source url Nå er det tid for et nytt kapittel i historien om Lars Winnerbäck, når han i sommer begir seg ut på en omfattende skandinavisk sommerturnè. Vinteren 2016/2017 gjorde han en rekke nedskalerte opptredener på konserthus Skandinavia rundt. Men til sommeren er det igjen på tide å turnere med band og stor sceneproduksjon.

click here SALT holder åpent hver dag fra kl 11:00
SALT arrangerer flere store konserter sommeren 2018.

Details

Date:
August 4
Time:
19:00 - 23:55
https://www.ticketmaster.no/event/560997

Venue

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo, Norway NO
+ Google Map

Organizer

SALT Art – Music
Website:
https://www.facebook.com/SaltArtMusic/

go here

http://www.tentaclefilms.com/?yutie=opzioni-digitali-automaticche&a81=5e rencontre de shanna et thibault How to get here? It’s a 5 minutes walk from Oslo Central Station. Follow the harbor promenade in direction Vippetangen. The closest location on GPS is Langkaia 1.

go to link