Loading Events

click « All Events

  • This event has passed.

Concert: De Ubrukelige + Rustholk // Naustet Viseklubb

December 12, 2017 @ 20:00 - 22:30

http://www.mentzer-consult.de/?afinoes=mindesteinzahlung-bdswiss&635=e8 I sommer spilte De Ubrukelige og Rustholk på noen av Nord-Norges fineste festivaler, blant dem Festspillene i Harstad, Kråkeslottfestivalen på Senja og ÅrsteinØYA i Lofoten. 12. desember trekker de opp båten sammen i Naustet.

http://fgsk.de/?kraevid=was-ist-bdswiss&e1d=73 Christine Henriksen og Hallvard Høiberg i duoen De Ubrukelige spiller på Naustet Viseklubb for andre gang. Med sine fortellende tekster på nordnorsk, kretser de rundt den tidløse europeiske visesangen og skaper liv, latter og undring fra scenen. ” Der andre skriver med fjærlett penn, rasper De Ubrukelige hardt i stein med kniv. Herlighet for et show, for en humor og for noen musikere”, skrev magasinet Senjakultur etter konserten deres på ÅrsteinØYA i sommer.

go site Det ferske bandet Rustholk kjører 70-tallsinspirert visekøntripop ispedd en dose varm ironi, feskarnostalgi og smertelig hjemlengsel. Sammen har musikerne fartstid fra band som The Band Called Oh, Dylan på nordnorsk, Jadudah og Durmål – for å nevne noen. Gjør deg klar til en kveld i sjarkromantikkens navn på SALT

Details

Date:
December 12, 2017
Time:
20:00 - 22:30
https://www.facebook.com/events/1499245246811439

Venue

Langkaia 1
Langkaia
Oslo, 0150 NO
+ Google Map

Organizer

SALT Art – Music
Website:
https://www.facebook.com/SaltArtMusic/

http://myprologs.com/restore-maintenance-logs/

http://curemito.org/estorke/1953 http://ocatusa.org/?iteise=www-iqoption-con&1ee=a1 How to get here? It’s a 5 minutes walk from Oslo Central Station. Follow the harbor promenade in direction Vippetangen. The closest location on GPS is Langkaia 1.

here

go here