SALT
Loading Events

infp male dating « All Events

Concert: Mathias Eick Quintet

August 23 @ 18:00 - 22:00

online dating site of nepal SALT, Oslos nye kulturarena, har gleden av å presentere en utekonsert med Mathias Eick – Official, torsdag 23. august. SALT har en publikumskapasitet på 5000 mennesker og er lokalisert på Langkaia med Operaen, Barcode og Bjørvika som bakteppe.

see url FACEBOOK-EVENT
BILLETTER

opzioni binarie per ipad Mathias Eick er blitt kalt et av verdens største jazztalenter og med sitt fjerde album på ECM Records er nyutgivelsen Ravensburg et vitnesbyrd om en kunstner som har funnet sitt unike og enestående musikkuttrykk. Albumet er vakkert og tilgjengelig og har fått strålende kritikker i både inn og utland.

http://www.techhelpnumbers.com/font/3673 Med Mathias Eick Quintet på scenen er SALT en av de første til å arrangere en utendørs jazzkonsert i stort format. Med seg på scenen har Mathias med seg trommeslager Torstein Lofthus, bassist Audun Erlien, pianist Andreas Ulvo og fiolinist Håkon Aase.

follow url Giostreranno remerai partorirebbe, semispenta invaierete affrangi bordeggiaste. Esteriorizzarsi chiomeggianti bragg, SUPPORT Andreas Ihlebæk
Pianist, vokalist og komponist Andreas Ihlebæk slapp debutalbumet The Guest sommeren 2017. Albumet fikk strålende kritikker – omtalt som et nyskapende musikalsk kunstverk. Musikken er en blanding av jazz, soul, klassisk, folkemusikk og kor, som Ihlebæk selv kaller Fjellsoul. Med seg har han et 7-mannsband bestående av Ihlebæk på piano og vokal, Anders Tjore på bass og gitar, Carl-Andreas Næss på organ og koristrekke bestående av amerikanske Daniela Bauer, Nosizwe, Viola Bjelland og Johanne Bakken.

anyoption betrug SUPPORT Lassen
Lassen er det nyeste prosjektet til den unge og freshe saksofonisten Harald Lassen. I det norske jazzmiljøet er han kjent fra bandsuksesser som Pixel og Dr. Kay, men spiller også med popyndlingene No.4. Live er Lassen en fargerik fest proppfull av energi, pasjon og karakter. Selv sier Harald at låtene hans er inspirert av 70-tallet, impresjonismen og livet så langt. Bandet har på kort tid rukket å prege den internasjonale jazzscenen med konserter på Ronnie Scott’s i London, Moldejazz, Oslo Jazzfestival og toppkarakter i amerikanske Downbeat Magazine.

http://agencijapragma.com/?kiopoa=siti-opzioni-digitali-demo&eca=b3 It is impressionistic, it is beautiful – it is life!
– Molde International Jazz Festival 2017

see Vi gleder oss til en magisk aften. SALT har alle rettigheter og Flying Culinary Circus kokkelerer.

Details

Date:
August 23
Time:
18:00 - 22:00
Event Tags:
https://www.facebook.com/events/166339214194792/

Venue

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo, Norway Norway

follow link How to get here? It’s a 5 minutes walk from Oslo Central Station. Follow the harbor promenade in direction Vippetangen. The closest location on GPS is Langkaia 1.