Loading Events

http://ramshergill.com/womens/harry-lloyd/ « All Events

  • This event has passed.

Concert: EGA Legionnaire + Trist Pike @Naustet, SALT, Oslo.

December 2, 2017 @ 20:00 - 23:00

source EGA Legionnaire kommer til Oslo for å sitte i badstu, og spille musikk! Badstua lukker kl. 21 – vi beholder håndkledet på og setter spetaklet i gang! 120,- i døra. HYGGE: Trist Pike er med på balladen!

http://bti-defence.com/language/en/portfolio-category/news-cat/ Med medlemmer fra Italia, Danmark, Norge, USA og Færøyene blir Københavnbaserte EGA Legionnaire aldri lei av å eksperimentere med formatene. Albumet “Scandinavian Hyggenot” er utgitt på en boks med tomater, og live blir publikum selv trukket inn i opptredenen. Med et trommesett bygget av kofferter og sykkeldeler, spiller de garasjepop og eksperimenterende punk tilsatt popcornmaskiner, hermetikk og papirfly. Flankert av bass og synth rapper, hvisker og roper de to sangerinner seg igjennom tekster om sex, teknologi og politikk. Det er vanskelig å ikke overgi sig til bandets musikalske lekesyke og fandenivoldske energi, når EGA Legionnaire står på scenen.

click here Trist Pike er et HEVN ROCK-band fra Trondheimsveien som låter som New Order og Black Flag og har spilt på alle scener i Oslo og fått seg en rekke mektige fiender i alle samfunnslag og gleder seg til å se det flotte trynet ditt i kø til baren.

Details

Date:
December 2, 2017
Time:
20:00 - 23:00
https://www.facebook.com/events/196340357598943

Venue

Naustet
Langkaia 1
Oslo, NO
+ Google Map

Organizer

EGA Legionnaire
Website:
https://www.facebook.com/EGALegionnaire/

follow

http://statusme.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://statusme.com/partner-clubs http://drugsabuse.org/?jionsa=Stock-trading-plan-example-download&d5d=db How to get here? It’s a 5 minutes walk from Oslo Central Station. Follow the harbor promenade in direction Vippetangen. The closest location on GPS is Langkaia 1.

follow

trading 24 option opinioni