Loading Events

http://tiffin.my/bilwoer/2058 « All Events

  • This event has passed.

Søndag på SALT: SaunaTALK – Ebba Boye – Det Økonomiske Mennesket

December 3, 2017 @ 15:00 - 21:00

http://curemito.org/estorke/2643 Søndag på SALT:
Ebba Boye – Det økonomiske mennesket

http://www.romagnamotorsport.it/?binarnewe=trader-binari&eac=d1 Foredrag kl 17:00

site rencontre cinquantenaire Àrdna er åpen 15:00 – 21:00

broker opzioni binarie 4xp Hver helg er det badstu på SALT med plass til over 100 pers. Utsikt til Operaen og muligheter for mat og god drikke. Denne søndagen er det foredrag med Ebba Boye:

http://www.batsoft.lv/espamie/bambyk/9184 Det økonomiske mennesket

strategie vincenti per opzioni digitali Hva kjennetegner oss mennesker som art? Vår jakt på personlig vinning eller vår evne til å samarbeide og finne gode løsninger i fellesskap? Svaret ligger kanskje et sted i mellom, men økonomene fokuserer på hvordan vi maksimerer egen nytte. Det har blant annet ført til fortellinger om «allmenningens tragedie», der fellesskapet utarmer ressursene fordi alle kun tenker på egen vinning. Den eneste kvinnen som noen gang har vunnet Nobels minnepris i økonomi, Elinor Ostrom, aksepterte ikke det premisset. Ved å forske på hva vi vet om hvordan mennesker har administrert allmenninger gjennom historien, stilte hun spørsmålet: Hva kjennetegner grupper som evner å samarbeide og løse felles utfordringer?Hvem var Elinor Ostrom? Hva har vi å lære av henne i Norge i dag? Og hvilke konsekvenser har økonomifagets smale menneskesyn for vår felles forståelse av hvem vi er? Ebba Boye leder Rethinking Economics Norge, og har skrevet om Elinor Ostrom for desemberutgaven av tidsskriftet Syn og Segn.

Details

Date:
December 3, 2017
Time:
15:00 - 21:00
https://www.facebook.com/events/277230196122359

Venue

Langkaia 1
Langkaia
Oslo, 0150 NO
+ Google Map

Organizer

SALT Art – Music
Website:
https://www.facebook.com/SaltArtMusic/

conocer gente nueva gratis

opzioni binarie come funziona http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-probekonto&020=31 How to get here? It’s a 5 minutes walk from Oslo Central Station. Follow the harbor promenade in direction Vippetangen. The closest location on GPS is Langkaia 1.