Loading Events

source site « All Events

  • This event has passed.

Bokslipp på Naustet: Agalaus Forlag

November 29, 2017 @ 20:00 - 23:00

programma per investire opzioni binarie Agalaus forlag, bestående av skribent Christine Kristoffersen Hansen og fotograf Ingun Alette Mæhlum, kommer til Naustet for å oslolansere sine tre første bøker fra Nord-Norge

http://www.soundofthesirens.net/?delimeres=bin%C3%A4re-optionen-ratgeber&107=fb 29. november inviterer vi til en hyggelig førjulskveld hvor både nordlendinger – og alle som skulle ønske at de var nordlendinger – skal få kjenne på hjemlengselen i førjulstida.

go Det blir visning av bilder og opplesning av små historier fra bøkene. På menyen står tomatsuppe med smak av havet toppet med bonitoflakes (tørrfisk)– og selvsagt Mack-øl.

http://customtails.com/francuy/3674 Væran, Vestregata og Lofotfisket er de tre første utgivelsene i en serie ultralokale, samtidsdokumentariske bøker fra nord. Her møter vi møter ungkaren som bor helt alene på ei øy, men som har så mye besøk at han mener at den sosiale agendaen på Brønnøy ikke står tilbake for verken New York eller Paris. Vi får hilse på seks år gamle Kristiane som pendler i båt til skolen, en ortodoks munk som har gjort en liten og sliten kjeller om til et nydelig kapell og vi får treffe fiskeren som gleder seg så mye til å dra mye til å dra på havet at han ikke får sove om kvelden. Blant annet.

http://90daygreatbody.com/?kuid=opzioni-binarie-piattaforma-semplice-con-segnali&cd2=6b Bøkene vil selges i Naustet. En aldeles finfin julegave til de som digger Nord-Norge. Og det vil jo faktisk si alle.

Details

Date:
November 29, 2017
Time:
20:00 - 23:00
https://www.facebook.com/events/1774608116172393

Venue

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo, Norway NO
+ Google Map

Organizer

SALT Art – Music
Website:
https://www.facebook.com/SaltArtMusic/

http://thesportsinjuryclinic.org/opportunities/

im 22 dating a 17 year old see url How to get here? It’s a 5 minutes walk from Oslo Central Station. Follow the harbor promenade in direction Vippetangen. The closest location on GPS is Langkaia 1.

watch