Loading Events

see url « All Events

  • This event has passed.

§ 112: Samisk konsert for Arktis

November 12, 2017 @ 17:00 - 19:00

kalaydo sie sucht ihn köln 12. november spiller Sara Marielle Gaup Beaska, med sin datter Máret Aile og sine to søstre Risten Anine og Inger Biret vakker joik. Sara Marielle Gaup Beaska spiller til vanlig i gruppa Arvvas, men denne kvelden får vi se henne i nytt selskap og høre sang, tradisjonell joik, sangjoik og kanskje en smakebit eller to av låtene til Ozas, Sara og Ristens nye spennende prosjekt.

http://mullbergaskolan.se/?pankreatit=Cialis-pris&47a=72 I tillegg har de med seg den fantastiske vokalisten Marianna S. A. Røe fra Broen og dyktige Jonas Cambien fra Platform og Jonas Cambien Trio på piano.

http://carbonbikerepair.com.au/?encifkodf=opzioni-binarie-professionisti&1f3=0a Vi gleder oss til å by på en nydelig musikalsk opplevelse søndag kl.17:00 i Naustet på SALT Art – Music i Oslo. Konserten er for å markere støtte til Klimasøksmål Arktis, som starter i Oslo Tingrett 14. november. Arrangementet er gratis.

go to site ______
Dette arrangementet er i forbindelse med en større produksjon på Kulturhuset og SALT Art – Music fra 7.11 til 23.11, initiert av Klimasøksmål Arktis.

see Hva er Klimasøksmål Arktis:
I mai 2016 delte regjeringen ut nye tillatelser til oljeleting i sårbare områder i Arktis. De åpnet for storstilt oljeutvinning til tross for at vitenskapen er klar på at vi allerede har funnet så mye olje, kull og gass at vi kan forårsake katastrofale klimaendringer. Derfor har Greenpeace og Natur og Ungdom saksøkt staten for brudd på Grunnlovens miljøparagraf, som skal sikre vår og framtidige generasjoners rett til et levelig klima. Norges første klimarettssak starter 14. november 2017 og vil vare i opptil to uker. I forbindelse med rettssaken vil det daglig arrangeres ulike arrangementer på Kulturhuset av en bred koalisjon som støtter Klimasøksmålet.

http://www.accomacinn.com/?falos=bd-swiss-hanselswerkzeuge Du kan lese mer om Klimasøksmål Arktis her: www.bidra.klimasøksmål.no

injured soldiers dating ________________

trading stock option SALT er et nomadisk kunstprosjekt på kaikanten i Oslo.
SALT er også en kulturarena med tre badstuer, mat, drikke og det svært stemningsfulle Naustet. SALT gjennomfører jevnlige konserter og kulturarrangement.

– Alt med den vakre Operaen og Bjørvika som et idyllisk bakteppe.

www.salted.no

Details

Date:
November 12, 2017
Time:
17:00 - 19:00
https://www.facebook.com/events/185563888671943

Venue

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo, Norway NO
+ Google Map

Organizer

Klimasøksmål Arktis
Website:
https://www.facebook.com/klimasoksmal/

enter site How to get here? It’s a 5 minutes walk from Oslo Central Station. Follow the harbor promenade in direction Vippetangen. The closest location on GPS is Langkaia 1.